Πολιτική Απορρήτου (GDPR)

Διαβάστε την εδώ.


κλείσιμο

Εκτός Σύνδεσης

Φαίνεται πως είστε εκτός σύνδεσης.
Παρακαλώ συνδεθείτε στο διαδίκτυο για να συνεχίσετε.

Κάρπαθος

φωτογραφίες

αναχώρηση από:

αναλυτικές πληροφορίες

Γενικά...

Κάρπαθος, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος,  των Δωδεκανήσων το οποίο αποτελεί έναν ιδιαίτερο και ιδιόμορφο καλοκαιρινό προορισμό. Ένα νησί με πολλές αντιθέσεις και συναρπαστικές εναλλαγές τοπίων, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να μαγεύουν και να εντυπωσιάζουν κάθε ταξιδιώτη που την επιλέγει. Εικόνες χρωμάτων, συνδυασμός βουνού με θάλασσα, με τις κατάφυτες εκτάσεις να πρωταγωνιστούν. Ένας προορισμός, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τα ήθη και τα έθιμα, και αυτό θα το αντιληφθείτε από το πρώτο λεπτό που θα βρεθείτε στο νησί. Η Κάρπαθος αναμένει για την γνωριμία σας και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα προκειμένου να σας προσφέρει την φιλοξενία, η οποία θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Επιλέξτε την και αφεθείτε στα χέρια της!

Απέραντο γαλάζιο…

Παραλίες μικρές ή μεγάλες, κοσμικές ή ερημικές προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο. Καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και χρυσαφένιες αμμουδιές οι οποίες έχουν την δυνατότητα να μαγεύουν από το πρώτο λεπτό. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές και κάθε μία από αυτές έχει και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το οποίο την κάνει να διαφοροποιείται και να ξεχωρίζει. Κάθε μέρα στο νησί, θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε τις βουτιές με την παρέα σας και σε άλλη παραλία. Όποια και εάν επιλέξετε για το μπάνιο σας, το σίγουρο είναι πως δεν θα μείνετε παραπονεμένοι.

Γεύσεις από την Κάρπαθο

Παραδοσιακά καλό μαγειρεμένα φαγητά, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε στην πανέμορφη Κάρπαθο. Εάν αγαπάτε το φαΐ, τότε δίχως δεύτερη σκέψη αυτό το νησί είναι ο επόμενος καλοκαιρινός προορισμός της επιλογής σας.  Αυτά που δεν πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε κατά την διάρκεια της παραμονής σας στην Κάρπαθο, είναι τα ξεροτήγανα, οι μακαρούνες, το παραδοσιακό ψωμί του νησιού, οι μυζηθρόπιτες και την εξαιρετική νοστιμότατη σαρδέλα. Τα ταβερνάκια και τα εστιατόρια πολλά, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε όποιο επιθυμείτε προκειμένου να γευτείτε ακριβώς αυτό που θέλετε. Όλες οι επιλογές είναι εξαιρετικές, και συνοδεύονται με κρασί ή μπύρα!

Διασκέδαση

Η Κάρπαθος διαθέτει πολλά bar και club, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε προκειμένου να περάσετε ευχάριστα τα βράδια σας στο νησί. Δυνατή μουσική, ασταμάτητος χορός και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εάν πάλι δεν θέλετε κάτι τόσο έντονο τότε επιλέξτε τα συνοικιακά μικρά bar,  στα οποία θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την νησιώτικη ατμόσφαιρα και το ειδυλλιακό τοπίο της Καρπάθου. Το βράδυ θέλει κέφι και καλή παρέα!

Αυτό που αναζητάτε…

Η Κάρπαθος είναι ο προορισμός, ο οποίος προσφέρει μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων από την οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε προκειμένου να περάσετε όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας με την παρέα σας. Οι δραστηριότητες που σας προτείνει το νησί είναι ιστιοπλοΐα και οι περίπατοι. Ακόμη οι παραλίες του νησιού είναι ιδανικές και για τους λάτρες των θαλάσσιων σπορ καθώς επίσης και των καταδύσεων. Τέλος, το νησί έχει μέρη ιδανικά για ορειβασία, τα οποία θα σας συναρπάσουν.

Φορτίστε τις μπαταρίες σας, φτιάξτε βαλίτσα, πάρτε καλή παρέα και ελάτε να γνωρίσετε από κοντά όλα αυτά που προσφέρει το πανέμορφο αυτό νησί.