Πολιτική Απορρήτου (GDPR)

Διαβάστε την εδώ.


κλείσιμο

Εκτός Σύνδεσης

Φαίνεται πως είστε εκτός σύνδεσης.
Παρακαλώ συνδεθείτε στο διαδίκτυο για να συνεχίσετε.

Σαντορίνη

φωτογραφίες

αναχώρηση από:

αναλυτικές πληροφορίες

Λίγα Λόγια...

Η Σαντορίνη θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς εξωτικές τοποθεσίες της Ευρώπης καθώς κατέχει τον τίτλο για το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα που μπορεί να δει κανείς. Η τοποθεσία της Χαμένης Ατλαντίδας που διεκδικεί έρχεται να προσθέσει ακόμα περισσότερο μυστήριο στον συγκεκριμένο προορισμό. Η Σαντορίνη ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού, αν σκεφτεί κανείς ότι παρόλο που έχει πληθυσμό μόλις μερικές χιλιάδες, κάθε χρόνο την επισκέπτονται πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι από όλο τον κόσμο για να απολαύσουν αυτό το ‘’θαύμα’’. Το νησί αυτό είναι από τους λίγους προορισμούς τα οποία περιλαμβάνουν μια άγρια και ιδιαίτερη ομορφιά η οποία δημιουργήθηκε από την έκρηξη του ηφαιστείου και άφησε το στίγμα του στο νησί.

Μπανάκι κανείς;;

Οι παραλίες της είναι ένα μοναδικό θέαμα που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού στο Αιγαίο. Οι Μαύρες παραλίες στο Καμάρι και την Περίσσα, η κυκλική παραλία αλλά και η τεράστια παραλία στην Βληχάδα που θυμίζει σεληνιακό τοπίο, και πολλές ακόμα, οφείλουν την ύπαρξή τους σε αυτή την έκρηξη. 

Αυτή την ιδιαίτερη ομορφιά του νησιού θα την βιώσετε εντονότερα στις βόλτες σας στα γραφικά σοκάκια του νησιού, στην Οία η οποία βρίσκεται πάνω από τους Κόκκινους βράχους, στις βόλτες σας με πλοιάριο προς το ηφαίστειο, αλλά και στην επίσκεψή σας στην Θήρα και την μινωική πολιτεία!

Σαντορίνη by night!

Η Σαντορίνη όμως δεν σταματάει εδώ τις εκπλήξεις της μιας και η νυχτερινή της ζωή είναι κάτι που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει με την διασκέδασή της να είναι αντάξια νησιών όπως της Μυκόνου και της Ίου. Οι περισσότερες περιοχές του νησιού φημίζονται για την νυχτερινή τους δραστηριότητα και την έντονη ζωή, με την πιο ξακουστή να είναι η πόλη της Φηρά. Ποικίλα μπαράκια, club, μπυραρίες και disco είναι έτοιμες να καλύψουν κάθε γούστο!

Fooding around...

Όσο για το φαγητό;; Αρκεί κάποιος να ξέρει ότι η Σαντορίνη είναι πλούσια σε αγαθά και ευλογημένος τόπος, κάτι που εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο οι ντόπιοι και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το νησί αυτό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα γαστρονομικά δρώμενα της χώρας.

Extra Δραστηριότητες

Οι δραστηριότητες όμως δεν σταματάνε εδώ καθώς μπορείτε να κάνετε καταδύσεις, εκδρομές με γαϊδουράκια, διαδρομές στην Σαντορίνη για τους λάτρεις της φωτογραφίας με έμπειρους οδηγούς, ποδηλασία σε ιδανικά σημεία που προσφέρουν μοναδική θέα στο ξακουστό ηλιοβασίλεμα, kayak με την βοήθεια έμπειρων δασκάλων, water park, wave sports για τους λάτρεις του jet ski, αναρριχήσεις, ιππασία αλλά και πολλά ακόμα.

Μια επίσκεψη στη Σαντορίνη θα σας πείσει πως οι ομορφιές της Ελλάδας δεν είναι απλή υπόθεση!