ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Μία διαδικασία απλή, εύκολη και γρήγορη.

Βήμα 1ο

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσουμε την διαδικασία κράτησης, είναι η δημιουργία λογαριασμού με τα στοιχεία σας στην σελίδα. Στο πάνω μέρος της οθόνης κάτω ακριβώς από τις κατηγορίες υπάρχει η επιλογή Δημιουργία Λογαριασμού.

Επιλέγοντας την δημιουργία λογαριασμού η σελίδα σας ανακατευθύνει σε μία φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων. Είναι σημαντικό να συμπληρώσετε την φόρμα με τα ΑΚΡΙΒΗ στοιχεία σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι κεφαλαία Λατινικά, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως αναγράφονται στην ταυτότητά ή το διαβατήριό σας. Αυτό γιατί:

 • Σε περίπτωση που θα περάσουμε σύνορα και κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας, εάν παρατηρηθεί από τις αρμόδιες αρχές κάποιο λάθος στην καταχώρηση στοιχείων μπορεί να μην σας επιτραπεί καν η είσοδος στη χώρα.
 • Σε περίπτωση που θα εκδοθεί ακτοπλοϊκό εισιτήριο, η έκδοση γίνεται επώνυμα και είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας για την παραλαβή τους, αλλά και την επιβίβαση στο πλοίο. Εάν παρατηρηθεί κάποιο ανακρίβεια δεν θα είναι εφικτή η παραλαβή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ή η επιβίβασή σας στο πλοίο.
 • Σε περίπτωση που το ταξίδι ή η εκδρομή περιλαμβάνει εισιτήρια για οδική μετάβαση με κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς. Η έκδοση των εισιτηρίων και πάλι γίνεται επώνυμα και είναι απαραίτητη η ταυτοποίηση των δοθέντων στοιχείων σας με το αντίστοιχο έγγραφο.
 • Σε περίπτωση που θα ταξιδέψουμε αεροπορικώς, η έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων γίνεται επώνυμα και απαιτείται η επίδειξη επίσημου εγγράφου για την παραλαβή τους όπου θα πρέπει να αναγράφονται τα ακριβώς ίδια στοιχεία με τα δοθέντα κατά την δήλωση σας. Το ίδιο φυσικά θα πρέπει να συμβαίνει και κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας στο αεροδρόμιο.

Βήμα 2ο

Εφόσον έχετε συμπληρώσει σωστά την φόρμα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους συμμετοχής και στη συνέχεια πατάτε Δημιουργία λογαριασμού.

Να σημειώσουμε πως απαραίτητο είναι να έχετε και το σωστό τηλέφωνο, σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Βήμα 3ο

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την διαδικασία κράτησης. Ανατρέχετε στο πακέτο ή την εκδρομή που έχετε επιλέξει. Αριστερά και δίπλα ακριβώς στις φωτογραφίες κάνετε κλικ στην επιλογή δήλωσε συμμετοχή.


Βήμα 4ο

Επιλέξτε των αριθμό των ατόμων που θέλετε να κάνετε κράτηση. Στη συνέχεια σας εμφανίζει την καρτέλα "Στοιχεία Συμμετεχόντων".  Πατήστε "Προσθήκη Συμμετέχοντα" και εισάγετε τα στοιχεία του ατόμου που θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή. Πατήστε αποθήκευση στοιχείων και επαναλάβετε για όλα τα άτομα που θελετε να δηλώσετε συμμετοχή. 


Βήμα 5ο

Τελειώνοντας την διαδικασία εισαγωγής ατόμων πατάτε συνέχεια.


Βήμα 6ο

Επιλέξτε στα κουτάκια δεξιά τα άτομα τα οποία θέλετε να συμμετάσχουν και πατάτε συνέχεια.


Βήμα 7ο

Εδώ επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα στις εξής επιλογές:

 • Κατάθεση σε αυτόματο μηχάνημα τράπεζας
 • Τραπεζική κατάθεση
 • Πληρωμή μέσω κάρτας (δεν υπάρχει πάντα)

Η επιλογή αυτή είναι δεσμευτική.

Πατάτε συνέχεια.


Βήμα 8ο

Στην επόμενη καρτέλα παρουσιάζεται μια συνοπτική περιγραφή των λεπτομερειών της κράτησης σας. Συμμετέχοντες, Εκδρομή, Ξενοδοχείο, Διανυκτερεύσεις, Τρόπος πληρωμής.

Ακριβώς κάτω από τον τρόπο πληρωμής για να μπορέσετε να συνεχίσετε πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους συμμετοχής. Έπειτα πατάτε επιβεβαίωση κράτησης.


Βήμα 9ο

Στην τελευταία καρτέλα σας εμφανίζει τις απαραίτητες πληροφορίες που αντιστοιχούν στη συγκεκριμένη κράτηση που πραγματοποιήσατε. Αριθμός κράτησης, κωδικό κράτησης, τρόπος πληρωμής, αριθμός λογαριασμού και τα απαραίτητα στοιχεία για την τραπεζική κατάθεση.

 


Βήμα 10ο

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της κράτησης σας. Μπορείτε να την βρείτε στην καρτέλα Ο Λογαριασμός μου – Οι κρατήσεις μου. Επίσης για οποιαδήποτε αλλαγή γίνεται στο στάδιο μιας κράτησης σας αποστέλλουμε ενημερωτικό e-mail.

Τα στάδια στα οποία μπορεί να βρίσκεται είναι τα εξής:

 • Έλεγχος διαθεσιμότητας: Σημαίνει πως για την συγκεκριμένη προσφορά που επιλέξατε θα πρέπει να γίνει έλεγχος από το γραφείο μας για το αν υπάρχει δυνατότητα κράτησης και αξιοποίησης της συγκεκριμένης προσφοράς. Σε αυτό το στάδιο θα υπάρξει ενημέρωση προς εσάς από το γραφείο μας άμεσα και η κράτηση σας ανάλογα με το αποτέλεσμα θα περάσει στο στάδιο Εκκρεμεί ή Ακυρωμένη.
 • Εκκρεμεί: Έχετε κάνει κράτηση αλλά δεν έχετε προχωρήσει ακόμα σε κατάθεση τόσο της προκαταβολής όσο και του συνολικού ποσού.
 • Δόθηκε προκαταβολή: Έχετε προβεί στην κατάθεση της προκαταβολής που υπαγορεύει η προσφορά που έχετε επιλέξει.
 • Ολοκληρωμένη: Έχετε αποπληρώσει την προσφορά που έχετε επιλέξει.
 • Ακυρωμένη: Δεν έχετε ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα που σας δόθηκε στην καταβολή της προκαταβολής ή στην αποπληρωμή της προσφοράς.